En bygg- och ingenjörsbyrå i Pedersöre

Bygg- och ingenjörsbyrå Klemets AB är ett företag som huvudsakligen verkar i Pedersöre med omnejd. Företaget grundades av Marcus Klemets år 2006. Marcus Klemets, David Sundqvist, Andreas Sandström, Richard Björkell och Simon Lindfors är delägare.

Bolagets personalstyrka uppgår till omkring 20 anställda, och består av byggnadsarbetare, snickare och ingenjörer.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

Våra kärnvärden är den stadiga grund vår verksamhet vilar på. Varje gång vårt företag expanderar och vår verksamhet breddas sker det utifrån samma kärnvärden.

Pålitlighet

Vi vill att våra uppdragsgivare ska veta att de kan lita på oss och på kvaliteten på vårt arbete. Vår yrkesskicklighet är en garanti för att vi kan ta ansvar för vårt arbete, vår affärsetik är en garanti för att vi kommer att göra det.

Samarbete

Vårt team är större än summan av de enskilda delarna, och vår verksamhet möjliggörs tack vare ett fungerande samarbete och en medvetenhet om betydelsen av arbetstrivsel.

Samarbete förutsätter en konstruktiv dialog, och det är något vi eftersträvar både i vårt eget arbetsklimat och i kontakt med alla våra kunder och samarbetspartners.

Ödmjukhet

Man blir aldrig fullärd i byggbranschen och därför är ödmjukhet och kunskapstörst så viktigt för oss. När vi tar oss an nya utmaningar gör vi det med vetskapen om att vi alltid kan utvecklas och bli ännu bättre.

VERKSAMHET

Vår verksamhet innefattar de flesta av byggbranschens sektorer. Vi bygger allt från privata bostäder till skolor, daghem och fabrikslokaler. Våra kunder är företag, offentliga sektorn och privatpersoner.

Ta gärna kontakt om du vill göra en offertförfrågan eller om det när något annat vi kan hjälpa dig med.