Rakennus- ja insinööritoimisto Pedersöressä

Rakennus- ja insinööritoimisto B.I. Klemets AB on yritys, joka toimii pääasiassa Pedersöressä ja sen lähialueilla. Yrityksen perusti Marcus Klemets vuonna 2006. Marcus Klemets, David Sundqvist, Andreas Sandström, Richard Björkell ja Simon Lindfors ovat yrityksen osakkaita.

Yrityksen henkilökunnan määrä on noin 20, ja siihen kuuluu rakennustyöntekijöitä, puuseppiä sekä insinöörejä.

YDINARVOMME

Ydinarvomme rakentavat vankan perustan, johon liiketoimintammekin perustuu. Yrityksemme kasvaessa ja liiketoimintamme laajetessa nojaudumme aina ydinarvoihimme.

Luotettavuus

Haluamme asiakkaidemme tietävän, että he voivat luottaa meihin ja työmme laatuun. Ammattitaitomme on takuu siitä, että otamme vastuun työstämme, ja liike-etiikkamme taas takaa, että pidämme lupauksemme.

Yhteistyö

Tiimimme on suurempi kuin sen yksittäisten osien summa, ja liiketoimintamme on mahdollista toimivan yhteistyön ja työviihtyvyyden merkityksen tiedostamisen ansiosta.

Yhteistyö edellyttää rakentavaa vuoropuhelua, johon pyrimme niin omassa työilmapiirissämme kuin myös ollessamme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme.

Nöyryys

Rakennusalalla ei voi koskaan tietää kaikesta kaikkea, ja tästä syystä nöyryys ja tiedonjano on meille niin tärkeää. Kun otamme vastaan uusia haasteita, teemme sen tiedostaen, että voimme aina kehittyä ja tulla vieläkin paremmiksi.

TOIMINTAMME

Toimintamme käsittää useimmat rakennusalan sektorit. Rakennamme kaikkea yksityisasunnoista kouluihin, päiväkoteihin ja tehdastiloihin. Asiakkaitamme ovat yritykset, julkinen sektori sekä yksityishenkilöt.

Otathan yhteyttä, jos haluat jättää tarjouspyynnön tai mikäli voimme olla sinulle jotenkin muuten avuksi.